55% korting
 
Home >  Privacybeleid

Privacybeleid

Op muziekcentrumnoord.nl We privacy veel respect, is het belangrijk om te begrijpen en de informatie om persoonlijke informatie te verzamelen. Deze claim is onze Privacy effectieve rol Collect nodig om de informatie te houden.

geautomatiseerde dataverzameling
Over het internet te wijten aan de aard van bepaalde gegevens, zoals IP-adres automatisch verzonden naar uw browser. Een reden voor de ontwikkeling van deze informatie in de database is een verzameling van zuivere statistieken, die zijn gericht op de ontwikkeling van deze gegevens op de website van koopgedrag plaats van persoonsgegevens. Alles bij elkaar te dragen berichten die ook soortgelijke informatie. Deze informatie wordt niet opgeslagen.

identiteit
Ze vereisen geen kopers van een woning zal worden gevraagd om een ​​aankoop te doen, zoeken op het internet voor informatie, alleen wat informatie. Bepaalde informatie, zoals adres, opslag en re-release is handig voor u, maar degenen die dat niet doen, maar je kunt openen.

koekje
Voor het kopen van muziekcentrumnoord.nl, moet u cookies in uw browser. Het is echter niet nodig, alleen weergegeven. Alle persoonlijke gegevens die zijn opgeslagen in cookies is gewoon een unieke identificatiecode voor ons. Vanwege de aard van deze plaats, deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Als u de computer componenten, zoals een internetcafé of bibliotheek, raden wij u inloggen en / of Zodee club muziekcentrumnoord.nl na het verwijderen van elk koekje in je persoonlijke leven.

Voorwaarden voor gebruik
We hebben de vertrouwelijke informatie van u verzameld. Tenzij hieronder vermeld, zullen we niet publiceren, verzenden, overdragen, verkopen, verhuren, publiceren, delen of persoonlijke informatie aan derde partijen die ons kunnen voorzien tot onze beschikking openbaar maken als het niet uitdrukkelijk overeengekomen ,

De uitzonderingen zijn:
Als om te geloven dat de openbaarmaking is de rede te voorkomen dat een bedreiging voor het leven of de gezondheid;

Daarom muziekcentrumnoord.nl Sdn Bhd heeft een wettelijke verplichting om informatie te verstrekken.

Bezoek muziekcentrumnoord.nl website en bestel goedkoper nieuwe serie systeem laarzen, schoenen en mode tassen. 55% korting!